Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
marko Member
|
Написане: середа, 10 листопада, 2004 00:03 Тема повідомлення: Новини, що стосуються СИСОБ |
|
|
Morpheus-online останнім часом трошки хворів. Сьогодні лікування завершено. Запрошуємо використовувати!
Про проблеми прошу повідомляти. |
|
Догори |
|
|
Apocalipse Гість
|
Написане: п'ятниця, 04 лютого, 2005 00:47 Тема повідомлення: Re: Новини, що стосуються СИСОБ |
|
|
Доброго дня дорогий адміністратор!!! Незнаю що називається в Вас "хворів" але я ще в житті не бачив щоб morpheus on-line був дійсно ON-LINE. По-перше в мене таке враження що його ніхто ніколи не тестував, по-друге він як не працював так і не працює (вічна помилка емейлу) і по-третє : Може то в мене тільки не працює???? ВИЛІКУЙТЕ ВЖЕ НАРЕШТІ ЙОГО БУДЬ-ЛАСКА Надіюсь на моє прохання хтось зверне увагу!! |
|
Догори |
|
|
marko Member
|
Написане: п'ятниця, 04 лютого, 2005 02:09 Тема повідомлення: Re: Новини, що стосуються СИСОБ |
|
|
Morpheus працює. Перевірте логін і пароль. |
|
Догори |
|
|
bostvl Newbie
|
Написане: четвер, 19 травня, 2005 20:31 Тема повідомлення: Re: Новини, що стосуються СИСОБ |
|
|
Вже другий тиждень матюкається "Error!Невідома команда: ?BALANCE. Читайте хелп!" Це у всіх так чи тільки в мене? ??? |
|
Догори |
|
|
marko Member
|
Написане: четвер, 19 травня, 2005 22:53 Тема повідомлення: Re: Новини, що стосуються СИСОБ |
|
|
Перешліть Ваш лист на marko at neoservice dot ua. |
|
Догори |
|
|
bostvl Newbie
|
Написане: середа, 01 червня, 2005 22:44 Тема повідомлення: Re: Новини, що стосуються СИСОБ |
|
|
А чи можна отримати баланс за певний період часу? Яке максимальне значення для параметру ?BALANCESN ? Я б хотів отримати вибірку за попередні два роки. Таке можливо? |
|
Догори |
|
|
marko Member
|
Написане: четвер, 02 червня, 2005 17:29 Тема повідомлення: Re: Новини, що стосуються СИСОБ |
|
|
bostvl написав: | А чи можна отримати баланс за певний період часу? Яке максимальне значення для параметру ?BALANCESN ? Я б хотів отримати вибірку за попередні два роки. Таке можливо?
|
Можна отримати останні 100 операцій в межах останнього місяця. Більше не можна - закрито з міркувань безпеки. Якщо треба бальше - звертайтесь до Вашого менеджера, він надішле за б.я. період. |
|
Догори |
|
|
TsIgor Newbie
|
Написане: четвер, 10 листопада, 2005 13:28 Тема повідомлення: |
|
|
Привіт.
Непогано було б створити команду в Morth. On-Line типу SEND_BLANCE_BY_EMAIL . Або якусь галочку типу "відіслати копію на e-mail" .
А то інколи досить важко отримати баланс по милу . |
|
Догори |
|
|
marko Member
|
Написане: четвер, 10 листопада, 2005 14:55 Тема повідомлення: |
|
|
TsIgor написав: | Привіт.
Непогано було б створити команду в Morth. On-Line типу SEND_BLANCE_BY_EMAIL . Або якусь галочку типу "відіслати копію на e-mail" .
А то інколи досить важко отримати баланс по милу . |
В чому складність отримання по милу? |
|
Догори |
|
|
AVIK Newbie
|
Написане: неділя, 18 червня, 2006 10:49 Тема повідомлення: Архівування відповідей Морфеус-mail |
|
|
З середини червня 2006 резерви та баланс почали приходити "заархівовані". Наскільки я розумію, це зроблено з міркувань економії трафіка. Якщо це не виллється у затримки з відповіддю Морфеуса (бо ж архівування також часу вимагає),
то починання хороше. З єдиною поправкою - "резерви", на мій погляд,
архівувати недоречно - посудіть самі - який розмір файла резерва ?
Мізер ! А працювати з ним стало не так зручно. А Морфеус ще його має архівувати, а це непотрібна загрузка сервісу. |
|
Догори |
|
|
marko Member
|
Написане: вівторок, 20 червня, 2006 10:24 Тема повідомлення: Re: Архівування відповідей Морфеус-mail |
|
|
AVIK написав: | Якщо це не виллється у затримки з відповіддю Морфеуса (бо ж архівування також часу вимагає),
|
Затримок не повинно бути, архівування триває менше 1с.
Цитата: |
"резерви", на мій погляд, архівувати недоречно - посудіть самі - який розмір файла резерва ? Мізер ! А працювати з ним стало не так зручно. |
Розмір файла - 5-15к. Якщо ще помножити на кількість - виходить достатньо.
А в чому не зручність полягає?
Як на мене, навпаки зручніше, що усі файли приходять в архіві - можна їх одним правилом розпаковувати в папку. |
|
Догори |
|
|
AVIK Newbie
|
Написане: вівторок, 20 червня, 2006 11:04 Тема повідомлення: Re: Архівування відповідей Морфеус-mail |
|
|
На маленьких файлах (5-15kb) архівація зекономить 2-5kb, це мізер навіть помножений на кількість.
На мій погляд, економити краще, розсилаючи новини
від Нео-Сервісу без приатаченого прайса (я його скачаю тоді, коли він буде потрібний), до речі, новин хотілось би побільше ))
Невеличка незручність - це те, що приатачений excel-файл відкривається за один клік, а архівований - мінімум за 3.
Але це не принципово, головне - чітка робота Morfeusa ! |
|
Догори |
|
|
marko Member
|
Написане: вівторок, 20 червня, 2006 13:22 Тема повідомлення: Re: Архівування відповідей Морфеус-mail |
|
|
AVIK написав: | На маленьких файлах (5-15kb) архівація зекономить 2-5kb, це мізер навіть помножений на кількість.
|
Статистика за 2 дні показує, що розмір зменшується в 4 рази...
На мій погляд, економити краще, розсилаючи новини
від Нео-Сервісу без приатаченого прайса (я його скачаю тоді, коли він буде потрібний)
|
Є багато отримувачів, які хочуть мати прайс в атачі.
до речі, новин хотілось би побільше ))
|
точніше, яких саме новини, стосовно чого?
Невеличка незручність - це те, що приатачений excel-файл відкривається за один клік, а архівований - мінімум за 3.
|
Взагалі, якщо приходиться багато клікати по атачам, пора написати макрос або обробку для автоматичного імпорту листів від morpheus.
Але це не принципово, головне - чітка робота Morfeusa ! |
Приймаємо скарги! |
|
Догори |
|
|
Lesko Junior Member
|
Написане: вівторок, 27 червня, 2006 20:42 Тема повідомлення: |
|
|
27/06/06 Морфеус плюється при відсиланні йому основних команд (баланс, резінфо і т.д.) , пише читати допомогу - при тому що команди, як завжди вибираю кнопочками, отже і наявність помилки них відсутня. |
|
Догори |
|
|
Lesko Junior Member
|
Написане: вівторок, 27 червня, 2006 21:58 Тема повідомлення: |
|
|
Виявляється проблема лише з Mozilla Firefox в Internet Explorer працюэ все нормально, хоча якщо було б можливо зробити знову сумысним з мозылою було б супер. |
|
Догори |
|
|
|