www.neoservice.ua Форум Нео
Форум підтримки клієнтів та дилерів
 
 ДопомогаДопомога   ПошукПошук   Список учасниківСписок учасників   ГрупиГрупи   ЗареєструватисьЗареєструватись 
 ПрофільПрофіль   Увійти, щоб переглянути приватні повідомленняУвійти, щоб переглянути приватні повідомлення   ВхідВхід 

Тестування порталу ділера
Перейти до сторінки назад  1, 2
 
Нова тема   Відповісти    Форум Нео -> СИСОБ-Система самообслуговування
Попередня тема :: Наступна тема  
Автор Повідомлення
DSS_TroY
Junior Member


З нами з: 03.08.06
Повідомлень: 37
Звідки: Хмельницкий

ПовідомленняНаписане: середа, 31 січня, 2007 17:59    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Вот, что у меня получилось при отмеченных плюсах и "w":
16146 VC Asus GeForce EN7300GS/HTD PCIEx16 28,128bit,TvD,Fan 62.00 r
16390 VC Asus GeForce EN7600GS/HTD Silent 256DDR2, PCIEx16 117.00 +
18353 VC Asus GeForce EN7600GS TOP Silent/HTD 512DDR2, PCIEx16 149.00 +
16560 VC Asus GeForce EN7600GT/2DHT 256DDR3, PCI-E 168.00 -
19634 VC Asus GeForce EN7900GS/2DHT/256A PCIEx16 256Mb,TvD,Fan 211.00 +
20848 VC Asus GeForce EN7900GS/TOP/256A PCIEx16 256Mb,TvD,Fan 258.00 +
11503 VC GigaByte GeForce FX6600GT AGP8x 128,128bit,TvD,Fan,500/1000Mh 172.00 +
19974 VC GigaByte GeForce FX7900G PCI-E 256,128bit,TvD,Fan, 229.00 +
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
marko
Member


З нами з: 07.10.02
Повідомлень: 444

ПовідомленняНаписане: четвер, 01 лютого, 2007 22:41    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

DSS_TroY написав:
Фильтрация работает неправильно.


Виправлено. Дякую
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника
LeeMin
Newbie


З нами з: 17.10.06
Повідомлень: 7
Звідки: Львів

ПовідомленняНаписане: неділя, 04 лютого, 2007 18:55    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Портал на диво зручний.... зара тестую на наявність глюків.... не зовсім зрозумілим є різниця між розділами "Резерв" і "Замовлення"... Пробую розібратись.... Але взагалі почуваєшся тепер білою людиною - все на очах Smile
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
agbond
Junior Member


З нами з: 21.11.05
Повідомлень: 23
Звідки: Хмельницький

ПовідомленняНаписане: вівторок, 27 лютого, 2007 22:54    Тема повідомлення: !!!!!!!!!!!!!!ПИШУ ВДРУГЕ!!!!!!!!!!!!!!!! Відповісти цитуючи

При редагуванні рахунку дані про товар переносяться в "кошик", резерв не знімається і рахунок лишається, в "кошику", додавши нові товари, якщо тиснути "провести рахунок" - створюється новий рахунок - відповідно новий резерв, якщо ж вибрати "перезаписати" - нічого не міняється (втановлено менеджером що рахунки автоматично обліковуються проведеними) Evil or Very Mad
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
LeeMin
Newbie


З нами з: 17.10.06
Повідомлень: 7
Звідки: Львів

ПовідомленняНаписане: середа, 28 лютого, 2007 20:27    Тема повідомлення: Re: !!!!!!!!!!!!!!ПИШУ ВДРУГЕ!!!!!!!!!!!!!!!! Відповісти цитуючи

agbond написав:
При редагуванні рахунку дані про товар переносяться в "кошик", резерв не знімається і рахунок лишається, в "кошику", додавши нові товари, якщо тиснути "провести рахунок" - створюється новий рахунок - відповідно новий резерв, якщо ж вибрати "перезаписати" - нічого не міняється (втановлено менеджером що рахунки автоматично обліковуються проведеними) Evil or Very Mad

Теж звернув увагу.... Звичайно можна створювати новий рахунок, а старий стирати, але було б непогано, якби можна було нормально редагувати...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
marko
Member


З нами з: 07.10.02
Повідомлень: 444

ПовідомленняНаписане: середа, 28 лютого, 2007 21:55    Тема повідомлення: Re: !!!!!!!!!!!!!!ПИШУ ВДРУГЕ!!!!!!!!!!!!!!!! Відповісти цитуючи

agbond написав:
При редагуванні рахунку дані про товар переносяться в "кошик", резерв не знімається і рахунок лишається, в "кошику", додавши нові товари, якщо тиснути "провести рахунок" - створюється новий рахунок - відповідно новий резерв, якщо ж вибрати "перезаписати" - нічого не міняється (втановлено менеджером що рахунки автоматично обліковуються проведеними) Evil or Very Mad


Виправлено, дякую.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника
LeeMin
Newbie


З нами з: 17.10.06
Повідомлень: 7
Звідки: Львів

ПовідомленняНаписане: середа, 28 лютого, 2007 22:02    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

Дуже незручно, коли в розділі "Каталог" при натисканні кнопки "В Кошик" значення в полях кількості змовлення не обнуляється... Таким чином, якщо один раз кинути в кошик скажімо процессор, а потім не змінити його кількість на "0", то при додаванні інших товарів, замовляється ще 1 і т.д. А замовляти не натискаючи щоразу на "В Кошик" не дуже зручно, бо часом дещо забувається.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення
DSS_TroY
Junior Member


З нами з: 03.08.06
Повідомлень: 37
Звідки: Хмельницкий

ПовідомленняНаписане: четвер, 01 березня, 2007 11:39    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

marko:
Цитата:
Виправлено, дякую.


Видать не совсем исправлено... Вчера сделал резерв, оказалось, что в наличии нет пару позиций. Начал корректировать в корзине, убрал отсутствующие позиции, добавил новые, перезаписал, решил провести... А не тут-то было! Very Happy В созданом счете была одна позиция, которая, видть была в единичном количестве на складе, а поскольку у меня после проведения исправленного счета получился еще один счет, фактически аналогичный счету подвегнутому правке, то мне система заявила, что такой позиции нет в наличии, поскольку она в резерве стоит... Удалил первый счет, перепровел последний и все зарезервировалось.

Плохо, что старый счет остается и, в итоге, не дает провести исправленный...
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відвідати сайт учасника
marko
Member


З нами з: 07.10.02
Повідомлень: 444

ПовідомленняНаписане: п'ятниця, 02 березня, 2007 00:49    Тема повідомлення: Відповісти цитуючи

DSS_TroY написав:
Вчера сделал резерв, оказалось, что в наличии нет пару позиций.

Если Вы нажали "провести" - документ уже создался, записался и провелся. Во время проведения кол-во уменшено до доступного.
Цитата:
Начал корректировать в корзине, убрал отсутствующие позиции, добавил новые, перезаписал, решил провести... А не тут-то было!

Правильно. Для редактирования документа его нужно загрузить в корзину из журнала. Если без загрузки из корзины только добавить позиции - будет создан новый документ.
Цитата:
Very Happy В созданом счете была одна позиция, которая, видть была в единичном количестве на складе, а поскольку у меня после проведения исправленного счета получился еще один счет, фактически аналогичный счету подвегнутому правке, то мне система заявила, что такой позиции нет в наличии, поскольку она в резерве стоит... Удалил первый счет, перепровел последний и все зарезервировалось.

Плохо, что старый счет остается и, в итоге, не дает провести исправленный...

Все произошло согласно логике работы портала.
Еще раз: для редактирования документа его нужно загрузить с журнала.
Догори
Переглянути профіль користувача Відіслати приватне повідомлення Відіслати e-mail Відвідати сайт учасника
Показувати:   
Нова тема   Відповісти    Форум Нео -> СИСОБ-Система самообслуговування Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години
Перейти до сторінки назад  1, 2
Сторінка 2 з 2

 
Перейти до:  
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему
Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі
Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі
Ви не можете голосувати у цьому форумі


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Ukrainian translation © 2005-2006 Serhiy Novosad