| Попередня тема :: Наступна тема   | 

| Автор | 
		Повідомлення | 

french Newbie

| 

Написане: понеділок, 04 червня, 2007 00:17    Тема повідомлення: Замовлення товару: створення ЗМ і подальша його реалізація ! | 
				     | 

| 

При створенні замовлення стиунквся з двома проблемами    :

1) Офромив заказ на монітор. Через певний час появляється резерв орієнтовно на 2 тиждні. Потім на його основі роблю зміни і виписую на доставку. Через день чи два знову появляється, попросив менеджера - вбив його. Потім знову появився - менеджер вбив надійно    .

2) Оформлення заказу на софт не відбувся. Почув    , що без підтвердження телефоном чи аською ЗМ не оформляється    . | 

| 

| Догори | 
		 | 

| 

marko Member

| 

Написане: понеділок, 04 червня, 2007 18:43    Тема повідомлення: Re: Замовлення товару: створення ЗМ і подальша його реалізац | 
				     | 

| 

| french написав: | 	 		  При створенні замовлення стиунквся з двома проблемами    :

1) Офромив заказ на монітор. Через певний час появляється резерв орієнтовно на 2 тиждні. Потім на його основі роблю зміни  | 	  

Які зміни?

| Цитата: | 	 		  і виписую на доставку. Через день чи два знову появляється, попросив менеджера - вбив його. Потім знову появився - менеджер вбив надійно    . | 	  

Схоже на те, що резерв і розхід зробили не на основі замовленя, а окремо. Послідовність має бути такою: замовлення - на його основі Резерв - на його основі Розхід.

| Цитата: | 	 		  2) Оформлення заказу на софт не відбувся. Почув    , що без підтвердження телефоном чи аською ЗМ не оформляється    . | 	  

На деякий товар необхідне підтвердження, бажано емейлом. Бо були випадки, коли ексклюзивний товар замовляли, а потім не забирали.

Детальніше - до менеджера. | 

| 

| Догори | 
		 | 

| 

yarega Newbie

| 

Написане: неділя, 31 серпня, 2008 19:09    Тема повідомлення:  | 
				     | 

| 

Система замовлення дійсно працює оригінально.

1. У четверг 21.08.08 замовив товар, провів, позвонив (підтвердив) - у пятницю його не привезли. 

В Асьці цілий день (із 10.30 намагався отримати інформацію про товар, менеджер жодного разу не відповів), цілий день перебував у стиатусі A/N

Повибачався перед клієнтами, пообіццяв на вівторок, але не впевнений, що товар прийде, чому саме?:

2. Зараз хочу внести зміни в замовлення - не можу.

Знаходжуся на сторінці: ЖУРНАЛ СФ,ЗМ

Видаляю замовлення, перевожу в режим редагування, в корзині все гаразд, а зміни в замовленні не робляться. 

Help Me!!!

P.S. Я душою і тілом за Систему Самообслуговування, але ВЕЛИКЕ прохання поправте баги, а процедуру замовлення пропоную зробити із вказанням дати отримання (тоді буде різниця між замовленням і резервом)

Можливо мій менеджер був дійсно зайнятий важливими справами, але хочеться мати якийсь вихід із подібних ситуацій, щоб задовільнити клієнта! | 

| 

| Догори | 
		 | 

| 

yarega Newbie

| 

Написане: неділя, 31 серпня, 2008 19:29    Тема повідомлення:  | 
				     | 

| 

Із змінами до замовлення розібрався    після того як змінив браузер FireFox на IE.

Мабуть дається взнаки технологія на якій написана Система Самообслуговування. | 

| 

| Догори | 
		 | 

| 

marko Member

| 

Написане: понеділок, 01 вересня, 2008 10:36    Тема повідомлення:  | 
				     | 

| 

| yarega написав: | 	 		  

Можливо мій менеджер був дійсно зайнятий важливими справами, але хочеться мати якийсь вихід із подібних ситуацій, щоб задовільнити клієнта! | 	  

Вихід - звернутись до іншого менеджера. | 

| 

| Догори | 
		 | 

| 

LeeMin Newbie

| 

Написане: четвер, 11 вересня, 2008 13:29    Тема повідомлення:  | 
				     | 

| 

| Мене часом дивує факт, що товар, який знаходиться в резерві, якимось дивовижним чином зникає зі складу... Тобто менеджер Тобі виписує папірчик згідно з Твоїм резервом... Ти рушаєш на склад, а виявляється... ОПА... НЕМА... Не можу зрозуміти даного полтергейста... Все би було нічого, якби не зникали резерви повязані з товарами проданими по перерахунку... А то виходить що людина перерахувала гроші в перший же день... Ти приходиш забирати ВЖЕ ПРОПЛАЧЕНИЙ товар, а Тобі такий сюрприз... Не знаю до кого в таких випадках звертатись... Менеджери пробують допомогти, за що їм честь і хвала, але не завжди можуть... | 

| 

| Догори | 
		 | 

| 

marko Member

| 

Написане: п'ятниця, 12 вересня, 2008 15:09    Тема повідомлення:  | 
				     | 

| 

| LeeMin написав: | 	 		  | Мене часом дивує факт, що товар, який знаходиться в резерві, якимось дивовижним чином зникає зі складу... | 	  

Товар не зникає, його фізично вже нема в момент виписування. Найчастіше таке трапляється, коли на складі залишається 1-2 шт. Це неминучий наслідок функціонування складу. Такі помилки виправляються при звірках, але звірки неможливо проводити щоденно.

| Цитата: | 	 		  | Не знаю до кого в таких випадках звертатись... Менеджери пробують допомогти, за що їм честь і хвала, але не завжди можуть... | 	  

Єдиний вихід - менеджер... | 

| 

| Догори | 
		 | 

| 

diler Newbie

| 

Написане: вівторок, 23 вересня, 2008 13:07    Тема повідомлення:  | 
				     | 

| 

Доброго дня, шановні партнери. Питання на "засипку": куди можна написати про роботу відділу продажу   | 

| 

| Догори | 
		 | 

| 

marko Member

| 

Написане: четвер, 25 вересня, 2008 10:31    Тема повідомлення:  | 
				     | 

| 

| diler написав: | 	 		  Доброго дня, шановні партнери. Питання на "засипку": куди можна написати про роботу відділу продажу   | 	  

у відділ продажу, або керівнику відділу продажу. | 

| 

| Догори | 
		 | 

| 

diler Newbie

| 

Написане: п'ятниця, 26 вересня, 2008 16:18    Тема повідомлення:  | 
				     | 

| 

| я, звичайно вибачаюсь, але наскільки розумію тема відділу продажу закрита, тому куди все ж таки писати (підкажіть будь-ласка координати). І до речі, хто є керівником відділу продажу??? | 

| 

| Догори | 
		 | 

| 

marko Member

| 

Написане: п'ятниця, 26 вересня, 2008 19:27    Тема повідомлення:  | 
				     | 

| 

| diler написав: | 	 		  | куди все ж таки писати (підкажіть будь-ласка координати). | 	  

Контакти відділу продажу: http://www.neoservice.ua/index.php?id=191

| diler написав: | 	 		  | І до речі, хто є керівником відділу продажу??? | 	  

Це Вам повідомить Ваш менеджер. | 

| 

| Догори | 
		 | 

| 

|