Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
Mda Newbie
|
Написане: вівторок, 04 грудня, 2007 15:54 Тема повідомлення: Ноутбуки |
|
|
Ціни на ноутбуки имхо зависокі, на розетка.ком.уа можно купити в роздріб дешевше ніж у вас по опту! ( перегляньте може ціни!
Незнав куда ще написати, все інше закрито! |
|
Догори |
|
|
marko Member
|
Написане: середа, 05 грудня, 2007 09:20 Тема повідомлення: |
|
|
Все інше закрите, бо туди нікому відповідати. По Вашому питанню - звертайтесь до свого менеджера, тоді при достатньому обороті ціни будуть значно нижчі. |
|
Догори |
|
|
Mda Newbie
|
Написане: четвер, 06 грудня, 2007 15:57 Тема повідомлення: |
|
|
я навіть не уявляю, який має бути оборот щоб ціни були, "значно" нижче ніж 1 колонка. Колись на цю тему говорили, я зрозумів що це вже границя!? |
|
Догори |
|
|
agbond Junior Member
|
Написане: п'ятниця, 29 серпня, 2008 17:55 Тема повідомлення: |
|
|
Mda написав: | я навіть не уявляю, який має бути оборот щоб ціни були, "значно" нижче ніж 1 колонка. Колись на цю тему говорили, я зрозумів що це вже границя!? |
А ти візьми і купи на розетці, розетка тобі дасть розстрочку, привезе під офіс...
Не все так просто.
Якщо дорого - шукай де купити дешевше. Це ж маркет. |
|
Догори |
|
|
LeeMin Newbie
|
Написане: четвер, 11 вересня, 2008 13:19 Тема повідомлення: |
|
|
agbond написав: | Mda написав: | я навіть не уявляю, який має бути оборот щоб ціни були, "значно" нижче ніж 1 колонка. Колись на цю тему говорили, я зрозумів що це вже границя!? |
А ти візьми і купи на розетці, розетка тобі дасть розстрочку, привезе під офіс...
Не все так просто.
Якщо дорого - шукай де купити дешевше. Це ж маркет. |
Розстрочка - доволі умовна... Але справа навіть не в тім... Питання в тім, що я, як дилер неосервісу не можу продавати ноути по ціні, бодай би щоб отримати вигоду... Неосервісу від того теж ніякої користі... Тому для мене політика ціноутворення нео теж лишається загадкою... Мені здавалось, що в такій величезній організації з гіганським обертом, ціни можна дозволити собі робити нижчі ніж у конкурентів... Принаймні на складові так і є... |
|
Догори |
|
|
marko Member
|
Написане: п'ятниця, 12 вересня, 2008 15:18 Тема повідомлення: |
|
|
LeeMin написав: | Питання в тім, що я, як дилер неосервісу не можу продавати ноути по ціні, бодай би щоб отримати вигоду... Неосервісу від того теж ніякої користі... Тому для мене політика ціноутворення нео теж лишається загадкою... Мені здавалось, що в такій величезній організації з гіганським обертом, ціни можна дозволити собі робити нижчі ніж у конкурентів... Принаймні на складові так і є... |
Ціни утворюють люди, тому завжди можуть бути помилки. Якщо Ви знайшли десь нижчу ціну, варто про це повідомити менеджера. Ціна відразу має зменшитись. |
|
Догори |
|
|
fishe Newbie
|
Написане: субота, 01 листопада, 2008 23:25 Тема повідомлення: |
|
|
а зараз із кризою так все подорожало . _________________ сборник стихов |
|
Догори |
|
|
Vov12 Newbie
|
Написане: вівторок, 02 червня, 2009 14:48 Тема повідомлення: |
|
|
Так ціни зараз космічні, куди всі дивляться все підіймають та підіймають, з/п не так росте як ціни. Хочу собі придбати ноут, але все ще збираю гроші, хоча вже придивився де можно б було придбати можете також глянути, та підібрати цікавий варіант |
|
Догори |
|
|
Ballanin Newbie
|
Написане: п'ятниця, 15 червня, 2018 16:03 Тема повідомлення: |
|
|
На розетке тоже дороговато _________________ До зарплаты деньги [url]https://fin 32/ua[/url] |
|
Догори |
|
|
|