|
Форум Нео Форум підтримки клієнтів та дилерів
|
Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення |
marko Member
|
Написане: понеділок, 05 червня, 2006 23:41 Тема повідомлення: Більш цікавий саме для комп"ютерних фірм асортимент |
|
|
Сюди перенесено повідомлення, що було розміщено не за адресою. |
|
Догори |
|
|
Yurko.Radykh Newbie
|
Написане: вівторок, 06 червня, 2006 00:00 Тема повідомлення: |
|
|
До теми роботи гарантійного відділу хотілось би добавити тему роботи
відділу постачання...
Бо іноді складається враження, що його діяльність не менш корумпована, аніж вся влада у нашій чудовій (це - без іронії або сарказму, бо держава і її влада - це дві принципово різні речі) державі, назва якій - Україна.
Хто може пояснити, чому ТДБ, Стек і їм подібні можуть при суттєво менших об"ємах реалізації забезпечувати більш цікавий саме для комп"ютерних фірм асортимент або ціни, ніж НЕО-Сервіс ???
Чому нерідко придбання пристойного за якістю і терпимого за ціною корпуса (або кулера для процесора) саме у НЕО стає проблемою ???
В той час, як у ваших конкурентів того добра - вагонами... І разом з тим, прайс НЕО "пухне" від позицій, які для комп. фірми (вашого дилера) цікаві не частіше, ніж один раз на 5 років....???
Приклади ? Та хоча б торгове обладнання (сканери штрих-кодів, їх принтери, термоетикетки і т.д.) Ці позиції я вроздріб можу продавати дешевше від першої колонки НЕО (така специфіка ). А ще ж можна згадати безліч позицій з інших розділів...
Тут від Вадима звучали красиві слова про логістику і т.д... Хотілось би, щоб це ще й чимось підтверджувалося. Або, можливо, варто запровадити регулярне опитування (як це роблять майже всі мої київські постачальники і партнери) поміж дилерами НЕО стосовно ефективності роботи тих чи інших підрозділів фірми. Але !!! Результати цих опитувань повинні лягати на стіл безпосереднім власникам і вищим керівникам НЕО-Сервісу, без жодної цензури. Може, хоча б логістику тоді вдасться поставити в вух на ноги. Думаю, переважна більшість ваших клієнтів-партнерів буде не проти докласти певних зусиль в цьому напрямку. Особисто в мене вже є немало пропозицій по таких "ударних" групах асортименту, як CPU, RAM, case, cooler's, відеокарти і т.д.
------------------------------------------------------------------------------------
www.com.te.ua - все тут ! |
|
Догори |
|
|
marko Member
|
Написане: вівторок, 06 червня, 2006 00:17 Тема повідомлення: |
|
|
Yurko.Radykh написав: |
Хто може пояснити, чому ТДБ, Стек і їм подібні можуть при суттєво менших об"ємах реалізації забезпечувати більш цікавий саме для комп"ютерних фірм асортимент або ціни, ніж НЕО-Сервіс ???
|
Що мається на увазі під "цікавий"?
Тут закон такий: на що є попит, те й в прайсі.
Цитата: |
Чому нерідко придбання пристойного за якістю і терпимого за ціною корпуса (або кулера для процесора) саме у НЕО стає проблемою ???
В той час, як у ваших конкурентів того добра - вагонами...
|
А що Вам відповів Ваш менеджер?
Приклади - в студію! Я спробую дізнатись чому нема конкретної позиції.
І разом з тим, прайс НЕО "пухне" від позицій, які для комп. фірми (вашого дилера) цікаві не частіше, ніж один раз на 5 років....???
Приклади ? Та хоча б торгове обладнання (сканери штрих-кодів, їх принтери, термоетикетки і т.д.)
|
Ну мабуть не просто так вони туди потрапляють. Є попит! І не "раз на 5 років"...
Тут від Вадима звучали красиві слова про логістику і т.д... Хотілось би, щоб це ще й чимось підтверджувалося. Або, можливо, варто запровадити регулярне опитування (як це роблять майже всі мої київські постачальники і партнери) поміж дилерами НЕО стосовно ефективності роботи тих чи інших підрозділів фірми.
|
Для цього створено розділи на форумі. Запрошуємо усіх висловлюватись!
Але !!! Результати цих опитувань повинні лягати на стіл безпосереднім власникам і вищим керівникам НЕО-Сервісу, без жодної цензури.
|
Форум дозволяє усе бачити без цензури.
Може, хоча б логістику тоді вдасться поставити в вух на ноги.
|
Щось я не помічаю, що вона на вухах...
Особисто в мене вже є немало пропозицій по таких "ударних" групах асортименту, як CPU, RAM, case, cooler's, відеокарти і т.д. |
Чекаю на приклади! |
|
Догори |
|
|
akamuza Newbie
|
Написане: вівторок, 06 червня, 2006 10:04 Тема повідомлення: |
|
|
я бы предложил ViewSonic добавить в прайс..
долгое время просил DVD+/-RW NEC.. сейчас уже вижу в прайсе спасибо.. |
|
Догори |
|
|
marko Member
|
Написане: вівторок, 06 червня, 2006 21:47 Тема повідомлення: |
|
|
akamuza написав: | я бы предложил ViewSonic добавить в прайс..
|
Как ни странно, нет спроса! Вернее есть, но на порядки ниже других мониторов. А при единичных продажах товар становится убыточным. |
|
Догори |
|
|
agbond Junior Member
|
Написане: вівторок, 06 червня, 2006 21:56 Тема повідомлення: |
|
|
А я теж не проти анкетування по асортименту. Це дасть змогу не відволікаючи менеджерів зібрати більше інформаціх про те що нас цікавить бачитив вашому прайсі і в наших відправках. |
|
Догори |
|
|
MG Newbie
|
Написане: середа, 30 серпня, 2006 12:57 Тема повідомлення: |
|
|
Сьогодні (30 серпня) намагався підібрати конфігурацію комп'ютерів з цінового діапазону біля 600 у.е., комбінуючи всі можливі варіанти процесорів та материнських плат я так і не зміг цього зробити - із-за відсутності товару на складі. Виникає питання - що трапилось з наявністю товару? А про наявність відеокарт я взагали мовчу (із асортимента в 65 одиниць - в наявності |
|
Догори |
|
|
DSS_TroY Junior Member
|
Написане: четвер, 31 серпня, 2006 10:33 Тема повідомлення: |
|
|
Ага... Уже второй день приходят люди, которые хотят компьютеры или на сокете 939 или на АМ2... Материнокпод 939 вообще нет, под АМ2 выбрать тоже нечего... Про видеокарты вообще молчу... |
|
Догори |
|
|
mat Newbie
|
Написане: четвер, 31 серпня, 2006 13:29 Тема повідомлення: Ре: |
|
|
DSS_TroY написав: | Ага... Уже второй день приходят люди, которые хотят компьютеры или на сокете 939 или на АМ2... Материнокпод 939 вообще нет, под АМ2 выбрать тоже нечего... Про видеокарты вообще молчу... |
Мовчи і далі ... Бо як щось скажеш то хоть стій хоть падай ... |
|
Догори |
|
|
marko Member
|
Написане: п'ятниця, 01 вересня, 2006 09:43 Тема повідомлення: Re: Ре: |
|
|
mat написав: | Мовчи і далі ... Бо як щось скажеш то хоть стій хоть падай ... |
Користувачу mat попередження за некоректне висловлювання стосовно іншого користувача і за флуд. |
|
Догори |
|
|
|
|
Ви не можете писати нові повідомлення в цю тему Ви не можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
|